Ncypruscarrental

Waar kan ik een HP Pagewide printer vinden?

Als bedrijf zijn wij al een tijdje op zoek naar een HP Pagewide printer bij een aanbieder die een goede prijs ervoor vraagt. Onze oude printer die kon niet zo’n groot document printen en dat begon een irritatie te worden. Bovendien gingen klanten bij ons weg door die reden. Hierdoor moesten wij met de tijd mee en wilden wij de printer hebben waar elk drukbedrijf het over heeft.

Voor een normale prijs een HP Pagewide printer aanschaffen

Wij hebben al bij vele aanbieders online bekeken waar we de HP Pagewide printer te bestellen was. Maar elke keer hadden we pech met het bedrijf en de prijs. Sommige bedrijven die vroegen een niet normale hoge prijs voor de printer. Ook wel logisch omdat deze printer nu zo populair is in de drukwerk wereld. Maar zo’n hoge prijs was te gek voor woorden. Na een paar dagen zoeken kregen we steeds meer hoge prijzen te zien waardoor we niet de printer konden betalen. We begonnen de hoop een beetje te verliezen, totdat we bij een bedrijf kwamen die ons wel voor een redelijke prijs ons wilden helpen. Dat bedrijf was Repromat. We konden gemakkelijk via de website contact zoeken met hen, om de showroom te bekijken. Dit hadden we gedaan en we konden daar meteen de HP Pagewide printer uittesten.

Service van Repromat

Nadat we deze hadden uitgetest wisten we het zeker, dit wordt hem! Nog een goed gesprek met de eigenaar gehad en toen hadden we onze bestelling geplaatst. We zouden een bevestiging ontvangen en daarna te horen krijgen wanneer onze printer bij ons geïnstalleerd zou worden. Een paar dagen later en de printer stond al bij ons op het kantoor. De mannen van Repromat gaven een duidelijke instructie over de werking van het apparaat en deze een proefdruk, voordat ze weggingen. Zulke service zie je niet vaak meer tegenwoordig en dat kan ik zeer waarderen.

Contact

Wilt u meer weten over Repromat en het assortiment wat zij aanbieden? Bekijk dan het gehele assortiment via www.repromat.nl. Bovendien kunt u daar een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit is natuurlijk helemaal gratis.