Verschillende restaurants in Gdynia

Verschillende restaurants in Gdynia

Gdynia is een kleine havenstad in het noorden van Polen. Met bijna 250 duizend inwoners is het een van de grotere steden in de omgeving. Gdynia heeft natuurlijk veel te bieden wat betreft cultuur en bezienswaardigheden. Echter heeft Gdynia zelf niet een grote verscheidenheid aan restaurants. Daarom hieronder een lijstje met de beste restaurants uit de regio van Gdynia.

L’Entra Villes Restaurant

Dit restaurant, gebaseerd op de Franse keuken, staat bekend om haar kunstwerkjes en de verfijnde smaken. Iedere klant wordt echt in de watten gelegd en het personeel kan jou alles vertellen over de verschillende soorten wijnen en welke wijn het beste past bij jouw gerecht. Het restaurant zelf is zeer sfeervol ingericht en met de glazen muren en het glazen dak wordt het allemaal een stuk romantischer.

Nowy Swiat Restaurant & Cocktail Bar

Nowy Swiat staat bekend om haar Poolse keuken. De gerechten zijn ieder een kunstwerk op zich. Dit restaurant wordt als een van de beste van de regio beschreven en dat lijkt verdiend. De porties zijn groot, de prijzen zijn relatief laag en de service was uitstekend. Het restaurant wordt door menig Pool aangeraden wat op zich een hele goede indicator is voor bij de Poolse keuken!

1911 Cafe & Restaurant

Ook 1911 Cafe staat bekend om haar Poolse keuken maar doet het allemaal nét wat anders. Het restaurant is relatief klein maar wel heel gezellig en met uitstekende service. Het menu zelf is ook vrij klein met slechts keuze uit 3 tot 5, afhankelijk van het seizoen, hoofdgerechten. Ter aanvulling op het heerlijke eten is er een groot scala aan verschillende wijnen.

GaRD Nordic Kitchen

GaRD Nordic Kitchen staat bekend om haar Scandinavische keuken. De Scandinavische keuken is een unieke ervaring om te beleven. Het vermaken van je familie en vrienden is de kern van het Scandinavische eten. GaRD heeft een speciaal menu wat ervoor zorgt date er voor iedereen wel iets te eten is. Het Grill-menu biedt namelijk de optie om jouw favoriete hoofdgerecht uit te kiezen en deze zelf aan te vullen met tal van verschillende bijgerechten. Zo heeft u de mogelijkheid om iedere maaltijd helemaal te customizen naar uw smaak. Naast het Grill-menu heeft GaRD natuurlijk ook de typische Scandinavische gerechten zoals  de Zweedse gehaktballen, Noorse Kabeljauw, Deens Smörrebröd en nog veel meer. Een echte aanrader is daarom het Scandinavische restaurant GaRD in Gdynia. GaRD Nordic Kitchen is te gevestigd in het Courtyard Waterfront Hotel Gdynia.

Toscana Restaurant

Dit verborgen pareltje is een van de weinige Italiaanse restaurants in Gdynia. Het restaurant is kleinschalig maar zeer gezellig en sfeervol. De kaart is relatief klein maar dat is zeker geen nadeel. Ieder gerecht op de kaart wordt namelijk met zeer veel precisie en kwaliteit gemaakt. Het restaurant serveert geen pizza maar focust zich echt op de authentieke Italiaanse gerechten. Naast het heerlijke eten zou het geen echte Italiaan zijn zonder een heerlijk glas wijn.

 

https://gardtastescandinavian.com/pl/gard-gdynia/