Ncypruscarrental

Opslagman

Alleen bij Opslagman kunt u de goedkoopste opslagruimtes huren die van de beste kwaliteit zijn en de beste service met zich meebrengen. Gelooft u ons niet? U kunt gerust langsgaan bij de websites van onze concurrenten, wij zouden namelijk niet zomaar iets beweren wat eenvoudig te controleren was! U bent weer terug zo te zien, zullen we verder gaan? Zoals we al zeiden kunt u van onze opslagruimtes de beste kwaliteit en de beste service verwachten, dit heeft allemaal te maken met de manier waarop we met onze opslagruimtes omgaan en wat we allemaal voor u als klant overhebben. 

De voordelen

Bij Opslagman zijn er een heleboel voordelen te genieten van onze opslagruimtes. Niet in de eerste plaats zijn ze allemaal droog en verwarmd, ongeacht de grootte van de ruimte die u van ons huurt. Op deze manier blijven uw spullen in goede staat, zelfs wanneer ze voor een veel langere tijd bij ons liggen. Houten meubels verkrommen en vertrekken niet, en er komt geen schimmel in de spullen zitten waardoor ze gaan afbreken. Bovendien zijn al onze ruimtes zeven dagen lang toegankelijk voor onze klanten! Op ieder moment kunt u bij uw gehuurde opslagruimte langsgaan om snel even iets op te halen. U kunt bij wijze van spreken maandagochtend vroeg wegrijden voor de skivakantie, u pas de avond ervoor realiseren dat alle skispullen nog in de opslagruimte liggen, en die om half een ’s ochtends bij ons ophalen zonder problemen of gedoe. 

Veilig

Al uw spullen liggen veilig bij ons, of het nou veilig is van vergaan of veilig van andere mensen. Al onze vestigingen worden 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten gehouden. Er is ten alle tijden een bewaker ter plaatse die een oogje in het zeil kan houden. Daarnaast hebben we veel camerabewaking tussen onze lockers in die alleen beeldmateriaal vastleggen wanneer er mensen rondlopen. Zo weten we wanneer een onbekende ineens toegang probeert te verkrijgen tot u opslagruimte. Iedere ruimte zelf is bovendien nog beveiligd met een slot en een toegangscode. U heeft allebei nodig om naar binnen te kunnen komen. 

Bekijk de website: https://www.opslagman.nl/.