Ncypruscarrental

Op zoek naar een pijlwagen?

Pijlwagens nodig?

Als er wegwerkzaamheden plaatsvinden dan is het belangrijk dat het verkeer in goede banen wordt geleid. Met behulp van een pijlwagen kunt u een rijrichting aangeven, zodat de verkeersdeelnemers precies weten waar ze naartoe moeten rijden waardoor de wegwerkzaamheden op een veilige manier kunnen worden uitgevoerd. Bent u benieuwd waar u terechtkunt als u een pijlwagen nodig heeft? Lees gauw verder!

Pijlwagens mogelijkheden

Als u op zoek bent naar pijlwagens dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij Traffic Safety Systems. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van gebruiksvriendelijke wegbebakening. De pijlwagens zijn zo uitgebalanceerd dat men rijdend het actieraamwerk veilig op en neer kan bewegen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen dat de pijlwagens worden voorzien van een geluidsarme dieselgenerator of milieuvriendelijke zonnepanelen. Op deze manier kan een pijlwagen CO2 neutraal gemaakt worden.

Uitbreiding pijlwagens

Ook is het mogelijk om de pijlwagens uit te breiden met diverse opties zoals een hydraulisch neuswiel, draadloze afstandsbediening, start/stop automaat op de dieselgenerator, andreasstrippen en ga zo maar verder. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus profiteer hiervan en laat de pijlwagen op maat maken.

Meer weten?

Heeft u ook interesse in het aanschaffen van een pijlwagen via Traffic Safety Systems? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van Traffic Safety Systems. Zij helpen u graag verder en geven u advies op maat over de pijlwagens, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

https://www.trafficsafetysystems.eu/